PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Hemmelighet 17. januar

«Jeg skulle ønske jeg var modig nok til å gå fra samboeren min»

Illustrasjon: Birger Oddvar Aaserud, Fakultet for teknologi, kunst og design, HiOA. (Les mer om foredrag, gjesteforelesning og workshop her.)

2 kommentarer:

  1. Det er mulig det ligger hos meg, men jeg føler at jeg ikke helt får tak i hva du vil frem til. Bortsett fra en "overskrift" som jeg ser ofte kunne blitt |bra stoff om du hadde diskutert og argumentert det litt dypere, og kanskje også hevet deg over deg selv. (Det hørtes mer negativt ut enn det var ment som) Men, du er inne på gode temaer, som angår mange og også mange ulike skjebner og situasjoner. Alt fra vold, økonomi og følelsesmessige lenker til mer utenforstående ting som man selv ikke alltid er helt sjef over. I utgangspunktet kunne skulle jeg gjerne sett du snudde litt om for jeg tror også det kunne vært interesant blandt gutter (hvor dette ofte er litt mer tabu) Men, da måtte du "bedrevet litt undersøkende journalistikk"

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Ja denne hemmeligheten blir det nok opp til den som ser å tolke hva som evt. ligger bak et slikt ønske. Men som du sier - sikkert mange ulike skjebner og situasjoner. Hemmeligheten sier jo ikke noe om kjønn... så hvem som er avsender blir også opp til deg som ser. Prosjektet vårt handler om å få lov å sette ord på ting man holder hemmelig - og det har jo denne personen nå fått gjort. Ha en fin kveld =)

      Slett

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.