PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Billettsalget har åpnet

Elvebakkenrevyen 2016 presenterer: UT OG STJÆLE PALLER
Ut og stjæle paller handler om individ og fellesskap. Mennesket er et flokkdyr, men samtidig streber vi etter selvrealisering og å oppnå egen lykke. Dette gjør at våre handlinger ofte strider med fellesskapets beste. I Norge befinner vi oss på toppen av Maslows behovspyramide, noe som er med på å gjøre oss trangsynte og egoistiske. Vi slutter å bry oss om flokken vår. Vi tenker ikke på å overta gården til pappa og farfar og oldefar, vi blir gründere i stedet. Vi tar friår for å finne oss selv, uten å tenke på hvilken nytteverdi det har for samfunnet. Vi leter etter oss selv, men mister hverandre.
Alle ønsker å bli den neste Martin Ødegaard, Steve Jobs, gründer, modell, rosablogger. Den neste lederen av flokken. I et land der alle vil styre, blir det krig. I et samfunn der alle vil gløde varmest, blir det kaldt.
Burde vi ikke bry oss om flokken vår, selv om vi er individuelle individer? 
I gamle dager ble revyer laget ved at elever gikk sammen og stjal paller som ble brukt til å bygge scenen og publikumstribunen. I 2016 går hele Elvebakkenrevyen sammen i fellesskap for å lage Norges beste revy!
Elvebakkenrevyen 2016 har premiere onsdag 2 mars, og spiller frem til søndag 13. mars. Forestillingene spilles på Elvebakken VGS fra kl. 19.00.
Få tak i billetter her eller ved å ringe 46 56 88 67
Dette blogginnlegget er et samarbeid/annonsebytte mellom Elvebakkenrevyen og NORSKE HEMMELIGHETER. Elvebakkenrevyen blir profilert på NORSKE HEMMELIGHETER sin nettside og NORSKE HEMMELIGHETER får annonseplass i Elvebakkenrevyen sitt programblad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.