PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Elvebakkenrevyen søker sponsorer

Elvebakken videregående er i full gang med å arbeide med årets revy. I løpet av de siste årene har Elvebakken blitt anerkjent som en av de ledende revyskolene i Oslo, både med tanke på selve forestillingen og miljøet som oppstår rundt revyarbeidet. De har vunnet revypris og spilt på Nationaltheatret to ganger. Forestillingene tar ofte opp aktuelle, politiske temaer med humor og har lykkes i stor grad. Revyen har rundt 4000 besøkende hvert år.

Årets forestilling heter ”Ut og stjæle paller” og handler om individ og fellesskap. Premieren er 2. Mars og spilles hver dag til og med 13.mars.

Elvebakkenrevyen har også sponsorsamarbeid med flere store norske selskap. Sponsorer vil kunne få en valgfri annonse i programbladet som blir delt ut til alle som kommer for å se på. De vil også kunne få logo eller annen reklame på revyens hjemmeside. Er du interessert i å sponse eller kjenner du noen som kan være det, send mail til elvebakkenrevy.pr@gmail.com.

Ellers er alle velkomne til å se skolens storslagne revy fra og med 2. Mars 2016! 


Dette blogginnlegget er et samarbeid/annonsebytte mellom Elvebakkenrevyen og NORSKE HEMMELIGHETER. Elvebakkenrevyen blir profilert på NORSKE HEMMELIGHETER sin nettside og NORSKE HEMMELIGHETER får annonseplass i Elvebakkenrevyen sitt programblad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.