PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Hemmelighet 22. desember

Hemmelighet sendt via Snapchat
Vil du lage din egen hemmelighet? Les mer HER.

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke ord for urettferdig dette er her. Jeg er så lei meg på dine vegne. Jeg står også min mor veldig nær, og aner ikke hva jeg skulle gjort om jeg var i din situasjon. Jeg kan dessverre ikke vite hvordan du har det. Men jeg kan tenke meg at det må være forferdelig og vondt. Jeg kommer til å sende deg mange tanker denne julen. Jeg håper du klarer deg bra! <3

    SvarSlett
  2. Kjære deg! Min mamma fikk oppleve sin siste jul og døde noen få dager etterpå. Men det spiller ingen rolle om hun fikk oppleve sin siste jul eller ikke! Du har uansett gjort hva du har kunnet, man kan aldri ha dårlig samvittighet for at noen dør, enkelte ting rår man bare ikke over. Jeg har nå levd i snart 20 år uten mor, og jeg savner fortsatt, og kanskje spesielt i jula. Da hun døde visste hun at jeg var glad i henne og jeg visste hun var glad i meg. Sorg er et livsløp, men den tar nye former etter som årene går. Minn din mor slik hun var, og hun ville garantert ikke at du skal gå rundt med dårlig samvittighet.

    SvarSlett

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.