PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Elvebakkenrevyen 2017Elvebakkenrevyen 2017 forsvarer en stolt tradisjon: 4 revypriser og 9 seksere de siste årene skal bli til 5 og 10. Årets revy tar for seg den informasjonsoversvømmelsen som skyller over hver enkelt av oss spesielt og samfunnet generelt. En helgeutgave av VG og Dagbladet inneholder like mye informasjon som et menneske mottok gjennom et helt liv på 1700-tallet. Valgmulighetene har aldri vært flere. Med så mange valgmuligheter, hvordan unngå å bli ulykkelig med tanken på alt vi valgte vekk, når vi først valgte? Blir vi innbilt syke av alle katastrofene og epidemiene vi leser om - og hvor mange inntrykk kan en menneskehjerne absorbere før vi klikker og tipper over? Årets Elvebakkenrevy tar pulsen på tidens ånd og lover en høyaktuell revy med humoristisk skråblikk på samtida.

"50, 60, 70-tusen tenkte tanker om dagen". Vi tar et sted mellom 3000 og 10000 valg hver dag. Hvilke er styrt av autopiloten, hvilke er veloverveide, gjennomtenkte og utsatt for kvalitative vurderinger? Hvordan vet vi at vi har funnet "den rette", når vi valgte bort potensielt sett 2 millioner livspartnere eller knullekompiser? Dagens unge skal velge en karrierevei uten å vite hva som er morgendagens jobber og vi blir avbrutt konstant av en informasjonsbølge som aldri kommer til å gå så sakte som den gjør i dag.

Hva er sant, når alle er blitt sine egne redaktører av virkeligheten? Hva er fake news, alternative fakta og hvem er det som egentlig styrer livene våre? Hvem er du, midt i stormens øye, når trekker du pusten, stopper opp og ser deg rundt. Hva er dine egne rom og hva skjer egentlig i mellomrommene? Den som lever får se, eller i alle fall en mulighet til å velge å være aktør eller en brikke, i et spill som utspiller seg på digitale flater, og der stillheten på et torg, over en kaffekopp eller i et punktum etter en tankerekke fort fylles av støy. Elvebakkenrevyen 2017 "Mellomrom" har premiere  i dag, og det er foreløpig ledige  plasser på alle forestillingene frem til 12. mars.

Billetter bestilles på her eller ved å ringe 451 87 369.

Dette blogginnlegget er et samarbeid/annonsebytte mellom Elvebakkenrevyen og NORSKE HEMMELIGHETER. Elvebakkenrevyen blir profilert på NORSKE HEMMELIGHETER sin nettside og NORSKE HEMMELIGHETER får annonseplass i Elvebakkenrevyen sitt programblad.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.