PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Hvis det er én ting vi ikke kan gjøre noe med så er det timene i døgnet og dagene som går.


Et slengkyss til alle gode folk som har etterlyst hemmeligheter. 
Siden 2009 har norskehemmeligheter.no blitt oppdatert hver eneste dag med illustrerte hemmeligheter sendt inn fra hele landet. Ikke en eneste dato har manglet en post og ikke en eneste dag har gått forbi uten at en hemmelighet har blitt publisert. Fram til ganske nylig…


Hemmelighetene som kommer inn handler om alt mulig. Fra forelskelse til angst og hverdagslig problematikk som for eksempel å ha dårlig tid. Sistnevnte kan fortelles på mange måter. Det kan handle om dårlig samvittighet fordi man ikke besøker familien så ofte, at man aldri sier nei til noe eller at man har en drøm i magen som ser ut til å bli der…nettopp på grunn av for lite tid.

Hvis det er én ting vi ikke kan gjøre noe med så er det timene i døgnet og dagene som går. En dag er like lang for alle, og døgnet har som kjent ikke mer enn 24 timer. Det er hva vi fyller dagene med som er viktig. Det er en klisjé, men sant. Hva vi prioriterer, hva som er viktig i livet akkurat nå. Hva må vike for at kabalen skal gå opp…

For meg har NORSKE HEMMELIGHETER vært prosjektet som har måtte stå litt på vent de siste månedene. Tusen takk for tålmodigheten til alle dere som har etterlyst oppdateringer og som har savnet de daglige hemmelighetene.
Instagram har rullet videre som før, men det er helt klart en god del som slukøret har klikket seg inn på den gode, gamle bloggen.

Heldigvis er det nå endelig rom for nye oppdateringer og nye hemmeligheter også her. Velkommen tilbake - og igjen TAKK for tålmodigheten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.