PagesGå til norskehemmeligheter.no. Der finner du nye innsendingsboksen.

Godt nytt år!

NORSKE HEMMELIGHETER er inne i sitt niende år, det er helt utrolig!
Tusen takk for følget i 2017!
Takk til alle dere som deler og engasjerer dere, det gir motivasjon til å drive prosjektet videre.

I året som gikk strakk ikke tiden helt til for alt jeg kunne ønske. Instagram har rullet og gått (nærmer seg 90 000 følgere!), Snapchat-kontoen har gått fra å være en test til å bli en integrert del av prosjektet og NORSKE HEMMELIGHETER har vært tema for ulike foredrag om både illustrasjon, sosiale medier og samfunnet. Noen artikler i media har det også blitt! Hemmeligheter går aldri av moten;)

Målet for 2018 er at også nettsiden og facebooksiden skal blomstre til å være like oppdatert som de andre kanalene. Akkurat nå ligger nettsiden på tegnebrettet og vil om kort tid presenteres i ny drakt med nye funksjoner. Jeg gleder meg til å vise den frem!

En annen ting jeg har tenkt for det nye året er å starte en pilotgruppe med gjesteillustratører. Mange av dere ønsker å bidra og snart er jeg klar med en oppskrift som jeg håper vil fungere for både de som vil gi av sin kreativitet og tid, og for prosjektet.

Akkurat nå bookes også foredrag frem mot våren. Skulle du ønske at ditt Kulturhus, arbeidsplass eller skole får en dose inspirasjon, kunnskap, sosiale medier og hemmeligheter, gi et tips om NORSKE HEMMELIGHETER!

En spennende ting som skjedde rett før jul som jeg må fortelle, var at NORSKE HEMMELIGHETER kom videre til videointervju hos selveste Facebook!
Av 3500 søkere til det første Facebook Communities Summit i Europa*, ble min søknad med videre til intervjurunden!

Under dette intervjuet ble jeg blant annet spurt om hva som overraska meg mest av mitt community i sosiale medier. Og da skal dere vite at jeg skrøyt uhemma av dere som følger prosjektet! For hos oss er det gode tanker og medfølelse som gjelder. De tingene jeg har vært mest urolig for mtp kommentarfelt og trolling, er noe som så og si ikke eksisterer. Det har jeg skjønt er ganske unikt! Så takk til dere for det! Så får vi se om NORSKE HEMMELIGHETER når helt opp i konkurransen om deltagelse på seminaret...

Av hemmelighetene som har kommet inn så langt i 2018 er det ganske variert slik det pleier. Noen nyttårskyss, noen ensomme kvelder og ulike tanker og erfaringer rundt familie og høytid. For det nye året ser det ut til at vi både gleder og gruer oss, er urolige og forventningsfulle. Jeg håper at vi kan videreføre godhet og oppmerksomhet også ut av kommentarfeltet. Til et smil til en på bussen, en tjeneste for noen som trenger det eller en melding til en du ikke har snakka med på en stund.
Godt nytt år!  

*Facebook Communities Summit: a two-day event which brings together community leaders from across Europe. We will recognize Facebook communities and the people who build them by bringing together some of the top community builders like group admins, event creators, and page admins on Facebook.

2 kommentarer:

  1. Godt nyttår! Ville bare si at jeg synes det er for mange useriøse som kommenterer på instagram og ler av hemmeligheter som man absolutt ikke burde le av. Føles mer som om innsender av hemmelighetene blir gjort narr av. Mye mer "hemmelig" om dere trykker hemmelighetene her på bloggen istedet. Da er det også noe å se frem til for leserne uten alle de forstyrrende kommentarene.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei og godt nytt år! Takk for kommentaren din, og takk for at du følger prosjektet! Det betyr mye =) Min oppfattelse er at de fleste følgerene våre er gode og støttende folk! Tagg meg gjerne i de postene du mener er upassende på Instagram (bukernavn @norskehemmeligheter) , så skal jeg se på det. Det har vært en ganske lang periode uten regelmessige hemmeligheter her på bloggen. Det vil endre seg snart;)

      Slett

NORSKE HEMMELIGHETER oppfordrer til gode ord i kommentarfeltet. Noe du selv ville likt å lese om du hadde delt din innerste hemmelighet.